Flyttfirma Göteborg

Flyttjänster för privatpersoner och företag •

Flyttstädning

Vi på Flyttfirma Göteborg utför omfattande flyttstädning enligt svensk standard. Eftersom det ställs stora krav på städningen vid en flytt är det både tidsödande och tar på krafterna att göra den själv. Genom att anlita oss för flyttstädningen behöver du inte bekymra dig över om den är ordentligt och korrekt gjord. För att du ska känna dig trygg och slippa eventuella tvister lämnar vi alltid garanti på de uppdrag vi utför. Förutom städning vid flytt erbjuder vi också packning och flytthjälp.

Flyttstädning

Flyttstädning i Göteborg med bra omdöme från tidigare kunder

Vi är ett etablerat namn i branschen och för många privatpersoner och företag är vi det självklara valet. När vi tar på vårt ansvar att flyttstäda gör vi det korrekt och allt ingår i tjänsten, från fönsterputs och damning av väggar till rensning av golvbrunn och avtorkning av element. Genom att anlita oss kan ni lägga er energi på att komma i ordning i ert nya hem. Vi lämnar en besiktningsgaranti vilket innebär att om det mot förmodan finns anmärkningar vid besiktningen av flyttstädningen åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Omfattande flyttstädning i Göteborg

Den flyttstädning vi utför är omfattande och utförs korrekt enligt branschstandard. Förutom fönsterputs och städning av golv, tak och väggar ingår även:

 • Avtorkning av lampor, kontakter, vägguttag och strömbrytare
 • Rengöring och avkalkning av sanitetskärl i badrummet
 • Rengöring av kyl och frys
 • Rensning av golvbrunn i badrummet

Flyttstädning i Göteborg till ett lågt pris

Hos oss får ni en korrekt utförd flyttstädning i Göteborg. Vi håller konkurrenskraftiga priser och ni kan kontakta oss för att få en offert och prislista för flyttstädning i Göteborg. Förutom att vi är verksamma i Göteborg finns våra tjänster tillgängliga för er som bor i södra Skåne till mellersta Sverige och Mälardalen. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era behov och kan hjälpa er med både städning, packning och magasinering. Med vår långa erfarenhet samt vår nöjd kund-garanti kan ni känna er trygga när ni anlitar oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en flyttfirma som kan ta hand om packning, transport och städning.

  Adress:
  Amalia Jönssons Gata 12
  411 25 Göteborg

  Telefon:
  010-551 75 42

  E-post:
  offert@flyttfirmagoteborg.com

  Orgnr:
  556637-6710

  Facebook

OM OSS

När du söker efter en flyttfirma som kan ta hand om packning, transport och städning.

Flyttfirmagoteborg.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Kvalitetsflytt AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Amalia Jönssons Gata 12
411 25 Göteborg

010-551 75 42

offert@flyttfirmagoteborg.com

Orgnr:
556637-6710