Flyttfirma Göteborg

Flyttjänster för privatpersoner och företag •

Om RUT-avdraget

Ett flexibelt skatteavdrag för hushållsnära tjänster

Som privatperson är det tack vare RUT-avdraget möjligt att få en skattesubvention för att anlita extern hjälp i hemmet. Som mest får man göra skatteavdrag på 25 000 kronor per år och person, eller upp till 50 % av den totala arbetskostnaden. För dig som är äldre än 65 år ligger det maximala beloppet på det dubbla, alltså 50 000 kronor. Ett exempel på en tjänst som ger rätt till avdraget är att anlita oss som flyttfirma i Göteborg.

Att anlita flytthjälp berättigar till RUT

Det går bra att använda RUT-avdraget när ni anlitar oss på Flyttfirma Göteborg. Avdraget görs för vårt arbete, men själva lastbilen och eventuella resekostnader ingår inte. Däremot är bärhjälp inkluderat. För att kunna nyttja avdraget ställer Skatteverket som krav att ni helt eller delvis bor i bostaden där arbetet utförs. Det innebär i praktiken att ni också kan få flytthjälp om ni vill flytta saker från eller till er sommarstuga, eftersom ni bor i den under en del av året.

Vi tar hand om allt pappersarbete

När ni anlitar oss som flyttfirma i Göteborg sköts hela processen med RUT-avdraget av oss, så ni behöver inte själva ansöka om det. Vi drar istället av summan direkt på fakturan vi skickar ut till er efter att arbetet är utfört och skickar in all nödvändig information till Skatteverket.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en flyttfirma som kan ta hand om packning, transport och städning.

  Adress:
  Amalia Jönssons Gata 12
  411 25 Göteborg

  Telefon:
  010-551 75 42

  E-post:
  offert@flyttfirmagoteborg.com

  Orgnr:
  556637-6710

  Facebook

OM OSS

När du söker efter en flyttfirma som kan ta hand om packning, transport och städning.

Flyttfirmagoteborg.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Kvalitetsflytt AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Amalia Jönssons Gata 12
411 25 Göteborg

010-551 75 42

offert@flyttfirmagoteborg.com

Orgnr:
556637-6710