Flyttfirma Göteborg

Flyttjänster för privatpersoner och företag •

Om oss

Flyttfirma med lång erfarenhet i branschen

Personal

Vår städ- och flyttfirma har erfarenhet sedan 1960-talet av att hitta effektiva lösningar. Då etablerade sig vår ägare i åkeribranschen, för att under 90-talet renodla sin verksamhet till ett flyttbolag. Efter några framgångsrika år såldes firman så småningom till en större kedja. 2003 startades till slut Kvalitetsflytt AB. Med all denna erfarenhet i ryggsäcken är vi numera ett av de mest etablerade namnen i branschen och för många det givna valet för såväl privat- som företagsflytt.

Trygghet och effektivitet i flyttprocessen

Kvalitetsflytt AB erbjuder en flyttprocess där kunden kan känna sig säker på tryggheten och effektiviteten från dag ett. Vår långa erfarenhet har lärt oss vikten av att erbjuda ett personligt bemötande och ett flexibelt tjänsteutbud och vi gör allt för att varje steg av en flytt följer de önskemål som finns. Vi kan erbjuda kompletta lösningar med städning, flytthjälp och magasinering.

Vi har en nöjd kund-garanti

Med vår långa erfarenhet har vi fått en unik insikt i vad som krävs för att en ofta omfattande flyttprocess ska fungera så bra och smidigt som möjligt. Därför kan vi också erbjuda en nöjd kund-garanti, som fungerar som en trygghet för er som anlitar oss.

Vi arbetar främst inom Malmö och Göteborg men är även verksamma i Mälardalen och tar hand om flyttar till utlandet.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en flyttfirma som kan ta hand om packning, transport och städning.

  Adress:
  Amalia Jönssons Gata 12
  411 25 Göteborg

  Telefon:
  010-551 75 42

  E-post:
  offert@flyttfirmagoteborg.com

  Orgnr:
  556637-6710

  Facebook

OM OSS

När du söker efter en flyttfirma som kan ta hand om packning, transport och städning.

Flyttfirmagoteborg.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Kvalitetsflytt AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Amalia Jönssons Gata 12
411 25 Göteborg

010-551 75 42

offert@flyttfirmagoteborg.com

Orgnr:
556637-6710